Your Soulproviders Journey

Jouw personal energycoach met
een holistische visie.

Jouw personal energy coach

Your Soulprovider is jouw personal energy coach, gespecialiseerd in stress reduce, burn-out preventie en het algehele welzijn van je mind, body & soul in deze haastige maatschappij. Diegene die je zal ontzorgen op jouw pad naar de meest exclusieve plekken, om jaarlijks het beste uit jezelf te halen.

Haar programma’s zijn samengesteld om unieke ervaringen op exclusieve locaties in de Benelux te beleven, waarbij totale ontzorging met een holistische visie centraal staat.

Gecertificeerd als Mindfulness Stress & Burnout Coach, Reiki Master-Teacher en Holistisch Therapeut. Verder in het dagelijkse leven manager in operationele omgevingen en meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van luxe maatwerkreizen, het bezoeken van Retreats en het beoefenen van yoga en meditatie.

Uiteindelijk waren dat de ideale ingrediënten om alles tot één concept samen te voegen.

“If we were meant to stay at one place, we would have roots instead of feed.”

Rachel Wolchin

Ben ik zweverig?

Mensen vragen soms of ik ‘zweverig’ ben. Meestal glimlach ik dan. Als je bedoelt dat ik in een ‘blauwe’ jurk seminars geef; Nee. Als je bedoelt dat ik in een blauw pakje over Schiphol liep; Ja! Ik werkte bij onze nationale trots, KLM, en ookal zit ik daar nu niet meer, nog steeds bloeit mijn blauwe hart op als ik erover spreek. Zweven, hoog boven in de lucht. De wereld die aan mijn voeten lag. Direct na een shift als er plek was op een vlucht springen en snel posten op mijn status dat ik de vlucht naar Bali (Dubai, Japan, Thailand, Antillen, you name it) had gepakt. Reizen was mijn lust en mijn leven. Al met de paplepel ingegoten toen mijn oom en tante een reisbureau starten en ik brochures mocht uitdelen met oma en koffie schenken als mijn oom en opa de mooiste reisadviezen vertelden. Dat wilde ik ook!

En ik deed het ook...

Op mijn twintigste was ik een van de jongste reisbureaumanagers van Nederland. Bewust mijn geboortedatum weggelaten omdat ik wist dat mijn ‘soul’ een stuk ouder was dan het getal dat eraan was gegeven. Mede door het pittige pad dat het leven mij vanaf mijn veertiende heeft laten bewandelen. Ik werd aangenomen toen ze erachter kwamen dat ze mijn geboortedatum nog niet hadden. De schok was groot en met mijn woorden: ‘Mozart kon toch ook piano spelen toen hij vierde was?’ besloten ze mij die kans te geven. Dertien jaar heb ik met veel liefde allerlei functies van reisbureaumanager tot coach en uiteindelijk senior manager bij deze grote keten bekleed. Hier kwam ik ook voor het eerst in aanmerking met een retreat op Bali. Een van de mooiste ever, dus ik was meteen verpest en mijn standaards lagen hoog. Ik begon met yoga en mediteren.

Ik ging zoveel mogelijk mee op studiereizen en besloot op een dag m’n huis in Limburg te koop te zetten en te verruilen voor een prachtig appartement aan het water in Rotterdam. Met de quote: “If we were meant to stay at one place, we would have roots instead of legs” kon ik me volledig identificeren. Schiphol lag aan mijn voeten met de intercity direct en mijn KLM-reis begon. Ik werd leidinggevende bij de Unit waar de annuleringen en vertragingen werden geregeld. Voor velen de pittigste Unit, maar ik vond het, toen al, heerlijk om mensen met zulk vervelend nieuws, op een positieve manier weer op weg te helpen met de teams. Dit was een prachtige ervaring. Tot het noodlot toesloeg; Corona kwam, ik verloor een dierbare en kreeg zelf op medischgebied ook nogal wat te verduren. Bij de gevolgen spraken mensen op dat moment over een burn-out. Letterlijk inzakken omdat je lichaam al langere tijd signalen gaf die genegeerd werden. Verergerd door de lockdown en de bijbehorende social distancing. Helaas met mijn familie aan de andere kant van het land. Ik noem het liever een disbalans, waarbij body, mind en soul niet meer met elkaar samenwerkten. Daar kwam bij dat mijn KLM-reis letterlijk ten einde kwam, want zoals we allen in het nieuws konden volgen moesten ze behoorlijk wat medewerkers laten gaan. In deze periode kwam ik in aanraking met Reiki, voornamelijk om mezelf weer wat energie te geven. Gefascineerd door deze bijzondere geneeswijze, wat we altijd zelf toe kunnen passen, ging ik mij verder verdiepen. Kort daarop volgend werd de opleiding tot Holistisch Therapeut me letterlijk in de schoot geworpen door de reorganisatie en begon ik aan weer een nieuwe bijzondere reis. Ik heb mijn eigen soul diep aan moeten kijken om te kunnen doen wat ik nu doe. Anders dan ik als jarenlange coach en manager al deed. Een prettig gevolg is dat een concept wat ik al jaren in mijn hoofd had, vorm begon te krijgen en alle stukjes vielen op zijn plaats. Mijn grootste wonder moest nog komen want mijn partner en ik waren gezegend met een zwangerschap na mijn jarenlange wens om moeder te worden. Ook aan die reis begon ik!

En nu… Nu is de tijd aangebroken om andere vrouwen te inspireren. Ambitieuze businessladies, alleenstaande dames, moeders, down to earth of spiritueel, het maakt niet uit. Mijn bucketlist aan bestemmingen heb ik letterlijk afgewerkt. Dus ik wil jou ontzorgen op jouw pad om het beste uit jezelf te halen, tegen zo min mogelijk inspanningen. Tegenwoordig hebben we overal personal coaches voor; om te sporten, om te shoppen, voor mentale problemen, maar waarom niet alles in één? En het liefst voorafgaand aan het pad wanneer andere zorgverleners noodzakelijk worden? Allemaal zijn we uiteindelijk die dame die in haar vrouwelijke kracht wilt staan en de wereld aan haar voeten wenst te hebben!

Daarbij ga ik je helpen, als Your Soulprovider, je persoonlijke energycoach met een holistische visie.

Volg me op Facebook of Instagram, voor meer stories.

Wat is holisme?

De afgelopen jaren kwam ik onbewust op een heel natuurlijke wijze constant in aanraking met het holisme. Niets zweverigs, maar gewoon via vele andere culturen gedurende mijn reizen. Landen waarbij gekeken wordt naar de mens in het geheel. Holos, zoals het letterlijk betekent in het Grieks. Alles in verbinding, als complete individuen. Terug in onze Westerse wereld besefte ik constant dat wij juist gewend geraakt zijn om bij fysieke klachten naar de dokter te gaan om het “probleem” zo snel mogelijk te verhelpen, zodat we weer doorkunnen. Symptoombestrijding noemen we dit, maar de echte oorzaak achter de klacht wordt vaak niet onderzocht.

Vreemd als je daarover nadenkt… Je lichaam is namelijk een heel bijzonder systeem, dat vaak aangeeft wanneer er disbalans is op één of meerdere holistische niveaus:

Fysiek
(lichamelijk)

Mentaal
(gedachten)

Emotioneel
(gevoel)

Energetisch
(energiehuishouding)

Spiritueel
(zielsmissie)

Ik zie het een beetje als het boeken van een reis. Je kunt gewoon je vlucht boeken; maar je kunt je ‘customer journey’ ook compleet maken. Het jezelf makkelijk maken om geen zware bagage mee te hoeven slepen. (Fysiek). Maar ook de innerlijke mens verzorgen, door een goede maaltijd te reserveren. Stressvermindering door vooraf online in te checken of een priority-lane te boeken. (Mentaal). Vanaf het moment van boeking gelukzalig vooruit kijken en in de sferen komen door muziek van een bepaalde bestemming te draaien. (Emotioneel). Vol energie uitgerust aankomen, door jezelf die businessclass stoel te gunnen. (Energetisch). Je vliegangst verminderen die je hebt opgelopen bij een vorige ervaring, door een app te downloaden die wellicht je patroon verandert. (Spiritueel.) Alle holistische niveaus apart bekeken, die samen die reisbeleving optimaliseren.

Toen ik erachter kwam dat het zelfs een goed onderbouwde levensovertuiging is die op verschillende plekken wordt toegepast in de wetenschap, was ik om: Ik wilde de opleiding tot Holistisch Therapeut gaan doen met als specialisatie de opleiding tot Mindfullness, Stress & Burnout-Coach. Mensen preventief helpen op zoek te gaan naar onderliggende oorzaken in plaats van symptoombestrijding, wat slechts tijdelijk werkt. Belemmerende patronen herkennen in je kern en ombuigen naar positieve en stimulerende patronen. En dus ook de beste versie van jezelf zijn voor jezelf en andere dierbaren in jouw omgeving. Net dat beetje selfcare. Alles wat jij nodig hebt om in balans te komen en blijven voor “your journey.”

Preventief te werk gaan

Stress en daarna overspannenheid zijn voorstadia van een burn-out.

Juist in deze fase is het van belang de balans in je lichaam weer terug te brengen, zodat je sympathische en parasympatische zenuwstelsel weer beiden in evenwicht zijn. Wist je dat slechts drie minuten meditatie hier bijvoorbeeld al voor zorgt? Ook is het geven van Reiki een perfecte wijze om jezelf beter in je kracht te zetten.

Bij Your Journey – Soulproviding gaat het niet alleen om de retreats welke er aangeboden worden, maar ook (en vooral) jouw innerlijke reis. Your Soulprovider zal je persoonlijke aandacht geven en meenemen naar allerlei tips om juist te zorgen dat je het gehele jaar optimaal bezig bent met selfcare. Er zijn veel bedrijven / coaches die gericht zijn op burn-out. Your Soulprovider is gericht op het providen van “Your Soul”. Of dit nu is omdat je een succesvol zakenvrouw bent, net moeder bent geworden, een dierbare bent verloren, iets ingrijpends hebt meegemaakt of gewoon een drukke periode hebt. Alles heeft zijn oorsprong naar jouw innerlijk welbevinden. Als dat niet in balans is, kun je uitgeput raken. In principe richten we ons dus op stress en burn-out preventie voor jou. Your Soulprovider gaat juist dat pad vooraf met je aan. Re-innergize weekenden of dag(del)en in luxe, met een goede portie zelfreflectie, verbinding met je vrouwelijke kracht, innerhealing om jouw batterij weer even op te laden en weer in balans te komen. Jezelf weer volop in je kracht zetten. Ook zijn er speciale retreats gericht op het ontdekken van de mooie krachten van Reiki. Zit je al in een burn-out voordat je Your Soulprovider tegenkwam? Ook dan ben je van harte welkom bij deze programma’s, hier zal dan individueel gekeken worden wat passend is.

Hello beautiful soul, let's connect!