Your Soul Society

Exclusief membership voor Royal Souls.

Hoe word ik lid van de Soul Society?

Bij Your Journey – Soulproviding worden deelnemers van de Retreats in de toekomst member van ‘Your Soul Society’ en mag je jezelf een ‘Royal Soul’ noemen. Je krijgt dan toegang tot de besloten instagram-society waar je altijd als eerste geïnformeerd wordt met de toekomstige plannen. Ook wanneer er een uniek nieuw retreat online zal gaan en jullie dus voorrang krijgen op reserveringen. Door het exclusieve karakter van de retreats zal er met kleine groepen gewerkt worden, slechts enkele keren per jaar, waardoor er geen grote beschikbaarheid zal zijn. Ook zal ik hier (net als een kok die zijn recepten normaal niet prijsgeeft) met de Royal Souls wel de ins en outs delen en kun je hier jouw triggers terugvinden van het retreat. (De gebruikte muziek, de meditaties, de geuren en vooral de reminders hoe deze in het ‘drukke’ leventje thuis vast te houden.)

Dit idee is ontstaan toen we ten tijde van de lockdown niet meer naar retreats in Bali of Thailand konden reizen. In mijn kast vond ik de wierrook welke elke dag op de veranda van mijn villa in de rijstvelden werd gebrand, voordat we bij zonsopgang aan onze meditatiesessies begonnen. Nog nooit ben ik zó dankbaar geweest met mijn commerciële aankoop in het winkeltje. Gedurende de hele lockdown brandde ik, wanneer ik weer de behoefte had terug te keren naar die plek, deze wierrook en zette ik dezelfde meditatiemuziek op als toen. Ik trok mijn kleding aan welke ik daar droeg en liep op blote voeten door mijn huis. Precies genoeg om weer in diezelfde state of mind te raken. (De rijstvelden werden vervangen door mijn uitzicht op de Rotte en de tropische temperaturen werden bijgewarmd door een straalkacheltje, maar ook dat mocht de pret niet drukken!) Ik ervaarde weer de sensatie welke hoorde bij wat ik op dat moment als magisch heb ervaren.

Om jullie te triggeren elke maand eventjes jezelf de tijd te gunnen, kan je Soulfood tot je te nemen. (Nee ik ga niet checken of je die lekkere reep chocolade overslaat en alleen maar gezonde salades eet!) Soulfood is bij Your Journey – Soulproviding jezelf verrijken in de vorm van het volgen van de (toekomstige) loveletters, met liefde door Your Soulprovider samengesteld, maar ook het volgen van tips op Social Media-platformen. Dit allemaal super laagdrempelig, want Your Soulprovider weet als geen ander dat het werken aan je rust, naast je drukke baan, gezinsleven, familieomstandigheden, liefdesleven of sociale ‘verplichtingen’, juist geen stress dient op te leveren. Hierin word je dus volledig ontzorgd. Just try it, you will be surprised! Let me be Your Soulprovider.

Gedachtes komen, gedachtes gaan,
Je lichaam komt, je lichaam zal gaan,
Maar je ‘SOUL’ zal altijd blijven bestaan.

Soul-love

Provide Your Soul Try-Out
Wat een ervaring! Dit moet je gewoon een keer hebben gedaan in je leven. Je leert zoveel van jezelf en van de dames. Alleen maar liefde. Grote dank!!

Royal Soul – Manon

Provide Your Soul Try-Out
Deze retreat heeft mijn mindset definitief veranderd. Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn! Ik kan nu al zeggen dat dit voor mij een gelukkig jaar gaat worden.

Royal Soul – Claudia

Provide Your Soul Try-Out
Wat een heerlijke reis naar binnen. Ik ga naar huis als een ander, lichter mens. Er worden tools aangeboden om die reis zo goed mogelijk te maken, maar het is ook aan jezelf wat je met alle aangereikte tools doet. We hebben heerlijk en gezond gegeten en ik zou zo weer boeken!

Royal Soul – Lilly

Provide Your Soul Try-Out
Uitgeblust naar het retreat gekomen en vol met nieuwe energie en tools om deze energie vast te houden weer naar huis gekomen. Ik voelde me echt een ander mens.

Royal Soul – Zen TV

Provide Your Soul Try-Out
Mezelf tegengekomen tijdens deze zeer ontspannende retreat. Heel open, vriendelijk en liefdevol ontvangst. Veel geleerd en dit weekend zal me altijd bijblijven!

Royal Soul

Provide Your Soul Try-Out
Geweldige locatie, inspirerende mensen ontmoet, heerlijk gegeten en heel veel kunnen loslaten. Echt een aanrader! Lot’s of love

Royal Soul – Melvine

Provide Your Soul Try-Out
Retreat was heel goed begeleid door Your Soulprovider. Het voelde als thuiskomen en de locatie was geweldig.

Royal Soul

Hello beautiful soul, let's connect!